Hedensk verktøykasse for julefeiring

Publisert: - Oppdatert: 20.12.2010 kl 11:11

Hvert år, er det noen som spør meg; Hvordan er det dere hedninger feirer jula eller hvordan kan man feire jul uten kristendommen?

OHI høst

OHI høst

Publisert:

Ferien er over (for de fleste), og det er pr definisjon nesten høst, og da må man begynne å tenke på neste nummer av Oss Hedninger Imellom.

OHI i kjømda

Publisert: - Oppdatert: 29.06.2010 kl 00:45

Da er OHI i trykken, og vil ankomme en postkasse nær deg i løpet av relativt få dager.

OHI 1/10

Publisert:

Det er ikke altfor lenge til påske, og det betyr også tid for årets første OHI.

Fra OHI 3/09

Fra OHI 3/09

Publisert:

En del saker fra OHI 3/09 - temanummer islam - er lagt ut på hedning.no.

Vi må våge å kritisere Koranen

Vi må våge å kritisere Koranen

Publisert:

Innledning av Levi Fragell

Lily Bandehy

Lily Bandehy

Publisert: - Oppdatert: 07.04.2013 kl 14:45

Lily Bandehy er født i Iran og flyttet til Norge i 1988. Hun er utdannet lærer i Iran og psykiatrisk sykepleier i Norge, men jobber nå mye som forfatter og foredragsholder.

Shakil Rehman om den muslimske mannsrollen

Shakil Rehman om den muslimske mannsrollen

Publisert: - Oppdatert: 28.12.2009 kl 00:57

Shakil Rehman er tolk og samfunnsdebattant. Han sto i spissen for en serie i Morgenbladet sommeren 2009, om den muslimske mannsrollen. Vi bringer her utdrag fra Rehmans innlegg i Morgenbladet 3. juli 2009. Gjengitt med tillatelse.

Intervju med Sara Azmeh Rasmussen

Intervju med Sara Azmeh Rasmussen

Publisert:

Sarah Azmeh Rasmussen er født i Syria, men har bodd i Norge siden 1995. Hun har utdanning innen jus og kulturstudier, nå mest kjent som spaltist/skribent og samfunnsdebattant. Hun ble både nasjonalt og internasjonalt kjent da hun 8. mars i år bebudet, og gjennomførte, en hijab-brenning på Youngstor...

Kåre Bluitgens Muhammed-biografi

Kåre Bluitgens Muhammed-biografi

Publisert:

En relativt stor bokhappening, sett i sammenheng med Muhammed-karikaturene for snart fem år siden. Skrevet av Svein Olav G Nyberg.

Julenummeret av OHI er i kjømda

Julenummeret av OHI er i kjømda

Publisert:

Julenummeret sendes ut over helga.

OHI 3/09 i farta!

OHI 3/09 i farta!

Publisert: - Oppdatert: 16.10.2009 kl 11:42

Ferdig laga, ferdig trykt, kommer snart i en postkasse nær deg! (Dersom du er medlem, vel å merke...!)

Heksenes jonsokfeiring

Heksenes jonsokfeiring

Publisert:

Denne ble (i en litt forkortet utgave) publisert i OHI 2/09, gitt oss av Rune Blix Hagen, amanuensis ved Universitet i Oslo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...