Mann tiltalt for terrorplaner mot moské i USA

Mannen ble pågrepet med store mengder eksplosiver i bilen utenfor en av landets største moskéer.

Ateistene
Hedningsamfunnet

Publisert:

Mannen ble pågrepet etter at politiet mottok en bekymringsmelding fra en innbygger. Ifølge Ronald Haddad fra Dearborn-politiet var 63-åringen alene om bombeplanene mot Islamic Center of America-moskéen i Dearborn, Michigan, som er en av landets største moskéer. Haddad sier de likevel tar ham «svært seriøst».

Her er hele saken.

Var det ikke en viss Bush og en viss Blair som uttalte, rette etter ellevteseptember at "religion er svaret på problemene", mens relativt bedre jordfestede folk begriper at religionen tvertimot er ÅRSAKEN til de samme problemene. Nå ser vi at krigen er i ferd med å eskalere, til tross for hva politisk korrekte religiøse ledere hevder angående gjensidig toleranse og respekt.

Nøkkelord

Siste nytt i Islam Vis flere

Samar fra Syria - norsk ateist

Samar fra Syria - norsk ateist

"Jeg synes det er synd at folk holder seg til religion, vil at de skal oppdage hvor mye vondt religion skaper – ikke minst drap og undertrykkelse."

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Offisiell uttalelse fra Hedningsamfunnet

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Totalt fravær av rasisme er ikke det samme som rasisme

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

Om tegneseriehelter og sensur

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.