Lady Gaga hyller Judas

Kristne organisasjoner har satt påskelammet i halsen etter at Lady Gaga ga ut sin siste singel som er en kontroversiell hyllest til selveste Judas.

Ateistene
Hedningsamfunnet

Publisert:

Popstjernen har skapt seg en karriere ved å være kontroversiell og det er nok lite som er tilfeldig ved at Gagas siste singel slippes rett før påske.

Popstjernens hyllest til mannen som forrådte Jesus, og for ettertiden står som det evige symbolet på svik, har fått mye oppmerksomhet. Lady Gaga synger om at hun er forelsket i Judas og drar også frem seksuelle hentydninger om hva hun ønsker å gjøre med apostelen.

Her er mer.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur Vis flere

Mer om Ronnie Johansons nye bok

Fra Fritanke.no

TV-pastoren så rødt

I følge ferske regnskapstall har gavetilstrømmingen til den kristne TV-kanalen Visjon Norge gått betydelig ned. "Du er en jævla drittsekk" svarte TV-pastor Jan Hanvold da NRK ville intervjue ham om de fallende gaveinntektene til TV-kanalen.

Lavmål fra NRK

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

Ny bok

Ny bok "Kristendommen mot undergangen"

Hedningen John Einbu har kommet med ny bok.

Segregering og tildekking

Segregering og tildekking

Det er åpenbart blitt et problem at unge menn fra muslimske land samles og omringer jenter, for så å tafse på dem. Det er blitt et såpass stort problem at enkelte festivaler ønsker å lage egne soner for kvinner, slik at de kan føle seg trygge. Tyske myndigheter har spekulert på det samme; å lage egn...