Har du lest denne klassikeren?

Roten til alt vondt. Absolutt ALT.

Tøys? Eller alvor?

Ateistene
Hedningsamfunnet

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2009 kl 23:02

Kvinnen brakte synden til Jorden da hun tok til seg av det forbudte eplet, og synden har vært blant oss siden. I våre dager manifesterer synden seg gjennom blant annet klimaendringer og en feilslått ernæringspolitik, og det er utrolig at ingen politikere eller forskere setter fingeren på det egentlige problemet; kvinner i arbeidslivet!

Før den industrielle revolusjonen var mannen yrkesaktiv, og aktiviteten var i småskala bedrifter og enkeltforetak med svært begrensede utslipp. De store krigene tvag fram en industriell produksjon, og kvinner så sitt snitt til å trenge seg inn i arbeidslivet. En kan vel på sett og vis anta at de to store krigenes omfang ble muliggjort nettopp av dette.
Etter krigene hadde denne synden gitt kvinnene blod på tann og flukten fra hjemmet ikke bare fortsatte, men ekskalerte, slik at omtrent alle kvinner i dag likestiller seg med mannen og forsøker å ta hans plass i den tidligere guddommelige ordning.

Hva medfører dette? Ikke bare er produksjonen direkte mangedoblet og således utslippene gjennom dette, men transporten av millioner av kvinner medfører også atter en eksplosiv økning i utslipp. Dette forsterkes i tillegg av at kvinner ofte har gamle og svært forurensende biler, og har et kjøremønster som ytterligere forverrer dette.
Et annet aspekt ved dette er at resten av familien tvinges over på ferdig- og hurtigmat som også produseres på miljømessig uheldige måter. Dette medfører også den store grad av feilernæring en ser blant menn og unge i dag, med vektproblemer og dårlig tannhelse.

Et av mange andre negative aspekter ved dette er jo behovet for barnehager og den transport dette medfører.
Er så dette nødvendig når vi ser på skadevirkningene? Familienes økte forbruk går i all hovedsak til luksusforbruk og annen synd, som igjen er forurensende. Reising, kafébesøk (som medfører at unger ikke lærer å gå), kino, kosmetikk og moteklær.
Et forbud mot kvinner i arbeidslivet ville ikke bare løst klimaproblemene i verden over natten, men har også gjort en slutt på barnehagekøer og unødig kjøring, halvert bilparken og gitt familiene et sunt og godt kosthold. Andre goder for samfunet ville vært lavere pensjonsforpliktelser, færre skilsmisser, færre alenemødre, flere innvandrere i arbeid, og mindre homofili.
Jeg håper politikerne nå vil ta dette seriøst opp og løse problemene med dagens synd.

(Dette er et ekte avisinnlegg, visstnok fra Rogalands Avis. Vi har problemer med å tro at det er ironsik ment, men enda større problemer med å begripe at noen faktisk kan MENE dette.)

Siste nytt i Hjemme Vis flere

For innmelding i Ateistene

For innmelding i Ateistene

Religiøs polarisering blir større. Ateistene vil være et alternativ for den som ønsker en rasjonell tilnærming til verden.

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Mål: En inkluderende, objektiv og faktabasert skole for framtidens voksne.

Omskjæring, igjen

Omskjæring, igjen

Vi har sendt følgende til SV og Venstre

Historien bak et påskestunt

Historien bak et påskestunt

Hva skal et nakent kors brukes til?

Mer om Ronnie Johansons nye bok

Fra Fritanke.no

Til Stortinget: Skam dere! La barnas kjønnsorgan være i fred!

Til Stortinget: Skam dere! La barnas kjønnsorgan være i fred!

Her er syv grunner til ikke å maltraktere underlivet til barn

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...