Gratulerer med dagen!

Vi lar oss inspirere av Märtha!

Ateistene
Hedningsamfunnet

Publisert:

Sist oppdatert: 08.03.2012 kl 01:20

Hils på Ariel!

Englene i alfabetisk rekkefølge:
Ariel, Ambriel, Ashmodel, Azriel, Barbiel, Barkiel, Chamuel, Haniel,
Jofiel, Metratron, Muriel, Suriel, Uzziel, Verkiel og Zadkiel.

Engelen Ariel
Også kalt "Guds løvinne". En vakker kvinnelig engel med langt mørkt hår. Du kan kjenne hennes kjærlighet når hun er i ditt nærvær. Ariel har en forbindelse med moder jord og om hun dukker opp hos deg kan det hende at du trenger å komme deg mer ut i naturen. Om du ønsker å kontakte henne gjennom meditasjon kan du se etter fargen rosa. Krystaller som er fine å bruke til å kontakte Ariel er topas, ametyst, rosenkvarts, agat, månestein og solstein.

Engelen Ambriel
Ambriel er engelen som lærer deg kommunikasjon med det åndelige. Ambriel vil beskytte deg gjennom din utvikling, reise og lærdom i det nye livet. Hun forbindes med stjernetegnet tvillingen og måneden mai.

Engelen Ashmodel
Engelen Ashmodel kan hjelpe deg med å se hvilke muligheter du har i livet. Ashmodel er en engel som er opptatt av fremtid, økonomi og sikkerhet. Om Ashmodel har dukket opp i ditt liv kan dette indikere på at du trenger litt hjelp med det dagligdagse. Du skal ta tiden til hjelp og fylle på med energi for de nye oppgavene som kommer. Han forbindes med måneden april, fargen grønn og står for tålmodighet.

Engelen Azriel
Også kalt dødens engel. Azriel betyr "den som gud hjelper". Azriel står ofte med hodet senket og er forbundet med fargen dyp lilla. Dukker Azriel opp i ditt liv kan det være beskjed om at noen du kjenner skal snart dø. Eller kanskje det er en beskjed fra de dødes rike. Om du ønsker å opprette kontakt med Azriel gjennom meditasjon kan det være effektivt å bruke steiner og krystaller som ametyst, falkøye og lilla fluoritt. Om du møter på Azriel under meditasjon så kan det virke skremmende og trist. For landskapet du blir vist er ikke like vakkert med farger og vekst som andre engler viser.

Engelen Barbiel
Barbiel er kjent for sin ærlighet. Om denne engelen dukker opp i ditt liv kan det hende du trenger hjelp med tillit og ærlighet. Barbiel er også assosiert med engelen Barkiel. Engelen Barbiel er Erkeenglene Gabriels og Uriels hjelper. Barbiel er engelen som støtter deg når du er syk. Han forbindes med måneden oktober.

Engelen Barkiel
Engelen Barkiel kommer med kjærlighet og medfølelse som kan lære deg å elske eller å føle deg elsket. Det er viktig å kunne elske seg selv før man kan gå inn i et forhold og gjøre det fullkomment. Barkiel er engelen som kan hjelpe deg med å se de positive siden hos deg selv. Engelen lærer deg også om hvordan du skal gi andre den kjærligheten de fortjener. Det sies at Barkiel er sjef over alle skytsenglene. Han forbindes med måneden februar og stjernetegnet fiskene.

Engelen Chamuel
Chamuel betyr "Han som søker Gud". Om du ønsker å opprette en kontakt med Chamuel gjennom meditasjon er krystallene rosenkvarts, aveturin og smaragd fine å bruke. Engelen Chamuel kan hjelpe deg til å åpne ditt hjerte for å gi og få mer kjærlighet. Når ditt hjerte er åpent vil du lettere kunne finne den rette kjærligheten for deg.

Engelen Haniel
Også kalt "Guds herlighet". Ønsker du å opprette en kontakt med Haniel gjennom meditasjon kan krystaller som månestein, smaragd, og obesdian være effektivt. Røkelser som kamille, ingefær og geranium er også gode hjelpemidler. Dukker engelen Haniel opp kan du se han som et rødt skinnende lys. Han forbindes med planeten Venus, måneden desember og stjernetegnet steinbukken.

Engelen Hamaliel
Engelen Hamaliel bringer logikk inn til ditt liv. Hamaliel hjelper oss til å tenke fornuftig og logisk i vanskelige situasjoner. Han forbindes med måneden august og stjernetegnet jomfruen.

Engelen Jofiel
Jofiel er også kalt "Guds skjønnhet". Om du ønsker å opprette kontakt med Jofiel gjennom meditasjon er krystaller som solstein, rubelitt og citrin fine å bruke. Om engelen Jofiel har dukket opp hos deg er det kanskje fordi du skal få hjelp til utvikling i ditt spirituelle liv. Han forbindes med måneden september og stjernetegnet løven.

Engelen Metratron
Metratron blir også kalt for "himmelens dronning og veileder". Om du ønsker å opprette kontakt med Metratron gjennom meditasjon er krystaller som diamant, celestin og vannmelonturmalin fine å bruke. Det kan også være effektivt å bruke røkelser med lukten enebær, sypress, neroli eller geranium. Om engelen Metratron dukker opp i ditt liv kan det hende at du får hjelp til å utvikle kontakt med din høyere bevissthet. Metratron er forbundet med krone-chakraet. Engelen kan hjelpe deg med å balansere energiene dine gjennom å lindre dine gamle sjelesår.

Engelen Muriel
Også kalt "Guds parfyme". Muriel er en engel med mye følelser. En veldig rolig og beskjeden engel i kvinneform. Hun forbindes med måneden juni og med stjernetegnet krepsen og passer godt til sitt stjernetegn. Om du ønsker å opprette en kontakt med Muriel gjennom meditasjon kan du bruke krystallen smaragd. Muriel vil hjelpe med å lyse opp veien du skal gå. Følg hjerte ditt når du skal ta valg i livet.

Engelen Suriel
Suriel blir også kalt for "Guds hemmlighet". Om han dukker opp hos deg kan du ofte se han som fargen indigo. Engelen Suriel kan ha kommet til deg for å hjelpe deg med å opprette en kontakt med det åndelige. For å hjelpe deg med å utvikle din sjette sans. Ønsker du å opprette kontakt med Suriel gjennom meditasjon er krystaller som topas og iolitt fine å bruke. Han forbindes med måneden september og stjernetegnet vekten.

Engelen Uzziel
Også kalt "skjebnens engel" og betyr "Guds styrke". Om Uzziel dukker opp i ditt liv kan det være fordi du trenger lærdom om kjærlighet , tillit og takknemlighet. Engelen kan gi deg styrke til å følge din skjebne.

Engelen Verkiel
Engelen Verkiel er en engel som kan virke herskende. Den kan lære deg hvordan om du skal enten herske mer eller mindre. Engelen Verkiel er en engel som liker oppmerksomhet og å bli sett. han er engelen av hengivenhet. Om du kaller på Verkiel gjennom meditasjon kan han være enklere enn andre engler å opprette kontakt med. Verkiel forbindes med måneden juli og stjernetegnet løven.

Engelen Zadkiel
Zadkiel er også kalt "Guds rettferdighet". Engelen Zadkiel er en engel som kommer med mye trøst. Zadkiel liker å ha orden rundt seg og kan hjelpe deg med å finne ordensmenneske i deg. Om Zadkiel dukker opp kan du se han som en liten luring med mørkt hår. Han bringer med seg fargen fiolett. Ønsker du å opprette kontakt med Zadkiel gjennom meditasjon er krystaller som blant annet safir, klar kvarts, ametyst, blondeagat og selenitt fine å bruke.

Nøkkelord

Siste nytt i Fra DnH Vis flere

Årsmøte 2018

Årsmøte 2018

Årsmøte, med Erik Tunstad som foredragsholder.

For innmelding i Ateistene

For innmelding i Ateistene

Religiøs polarisering blir større. Ateistene vil være et alternativ for den som ønsker en rasjonell tilnærming til verden.

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Mål: En inkluderende, objektiv og faktabasert skole for framtidens voksne.

Omskjæring, igjen

Omskjæring, igjen

Vi har sendt følgende til SV og Venstre

Historien bak et påskestunt

Historien bak et påskestunt

Hva skal et nakent kors brukes til?

Samar fra Syria - norsk ateist

Samar fra Syria - norsk ateist

"Jeg synes det er synd at folk holder seg til religion, vil at de skal oppdage hvor mye vondt religion skaper – ikke minst drap og undertrykkelse."

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...