Paven vil ha dialog med islamister og ateister

Pave Frans ber den ka­tols­ke kirke om å trap­pe opp dia­lo­gen med isla­mis­ter og ate­is­ter.

Ateistene
Hedningsamfunnet

Publisert:

– Det er viktig å trappe opp dialogen med ulike religioner, og jeg tenker særlig på dialogen med islam, sa den nye paven i en tale til ambassadører fredag.

– Det er også viktig å gjøre mer for å nå ikke-troende, slik at ulikhetene som splitter og skader oss ikke får råde, men at det i stedet råder et ønske om å bygge ekte vennskapsbånd, sa paven.

Pave Frans understreket videre at han ønsker å bygge bru mellom alle folk.

Les hele saken her.

Dette ser jo fint ut. helt til man kommer til siste linja:

"Paven tok deretter opp tråden fra sin forgjenger pave Benedikt, som var sterkt bekymret over den økende sekulariseringen i Europa.

– Vår tids åndelige fattigdom, som særlig rammer såkalt rike land, truer sameksistensen mellom folk, sa paven."

Så det han egentlig ønsker, er å omvende "de andre". Surprised?

Noen av kommentarene under er også vel verd en studie.
For eksempel denne:

"Spar deg bryet pave Frans Den Første. Jeg har tatt mange runder med ateister, de påberopte seg vitenskapen (nå fornuften), som i stadig større grad bekrefter troen, den vitenskapen som ligger helt i front, ja helt tilbake til kvantefysikken (90 år siden). Så de har satt opp stillinger rundt Darwin, som er rent oppspinn, utenom at organismer utvikler seg, en selvfølge, men hvor kom livet fra? Newton, greit nok, korrekt for store objekter i tyngdefeltet. Så har de tatt dekning i fornuften, dvs snusfornuften, for vitenskapen bekrefter stadig vekk troen. Gå til U-Tube å se: Biology of Belief - by Bruce Lipton (full documentary)
en times foredrag. Om oss troende har ateistene bare noen utslitte meningsløse karikaturer, som ikke har noe med saken å gjøre. Ellers er bevegelsen politisert av den internasjonale venstresiden, selv i USA, og en del av avkristningen av vesten.

Muslimer massakrerer kristne ”as we speak,” jødene klarer heldigvis å forsvare seg mot Holocaust 2 i sitt rette hjemland, tross norsk og annen vestlig finansielle støtte til deres despotiske fiender. Og din forgjenger Benedict XVI sa noen sannhetsord om Islam, som han dessverre trakk tilbake, for å slippe all trakkaseringen og truslene. Det var ett feilgrep, ta alltid utgangspunkt i SANNHETEN. Den er at alt Islam har å tilby verden - terror og despoti, og de bør først ta ett oppgjør med seg selv, i stedet for å legitimere deres ondskap. For tiden massakrerer de sine egne, ja ingen dreper flere muslimer enn muslimer, med fullt overlegg, særlig om "våren."

Vi har geistlige i Norge, som driver ”dialog” med dem, og jeg antar de ser på dem som de nyttige idioter, inntil de ser at de har blitt mange nok, til å oppfylle sin befaling fra sin profet, hvor vi kristne og jøder ikke har noen verdig plass. Vi kan velge omvendelse (vi skal fornekte Jesus), vi kan betale en mafiaskatt, bli annen rangs borgere, og sier vi nei til dette, skal vi henrettes, sammen med flere andre som ikke passer inn i regimet deres. Slikt holder man ikke dialog med, slikt bekjemper man, og prøver ikke å emulere Neville Chamberlain. Slike kloner flyter Norge og Europa over av allerede. Så her trenger vi fasthet Frans Den Første. SI DET SOM DET ER, "the awful truth.""

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Siste nytt i Katolsk Vis flere

Luther - jubileum

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

Paven vil ha dialog med islamister og ateister

Pave Frans ber den ka­tols­ke kirke om å trap­pe opp dia­lo­gen med isla­mis­ter og ate­is­ter.

Iran, Russland og Vatikanet allierer seg mot kvinners rettigheter

De mest hysteriske konstellasjoner finner sted, bare saken er viktig nok!

Rapport: Moder Teresas godhed er en myte

Rapport: Moder Teresas godhed er en myte

Dette har vi visst lenge, Hitchens påviste det for mange år siden. Men nå kommer rapporten fra en studie som beviser det til fulle.

Exit Benedict

Hva gjør man med en pensjonert pave? Det kan ligge an til autoritetskonflikt i Vatikanet, skriver Øyvind Norderval, teologiprofessor ved Universitetet i Oslo.