"New Orleans og Haiti var voodoohovedsteder"

Hva ER det egentlig idag.no prøver å si her??

Ateistene
Hedningsamfunnet

Publisert:

"I tillegg til å være verdens jazzhovedstad, var New Orleans også USAs voodoohovedstad. I 2005 ble millionbyen rasert av orkanen «Katrinas». Under 5 år senere rammes voodoo-landet Haiti."

Resten av artikkelen er informasjon om voodoo-religionen, kan leses her.

Er det bare vi som sitter igjen med en følelse av at nettstedet faktisk prøver å ta en Pat Robertson, å antyde at "feilreligion" - i dette tilfellet praktisering av voodoo - er årsaken til at Haiti ble ramma av jordskjelv?

Siste nytt i Katolsk Vis flere

Luther - jubileum

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

Paven vil ha dialog med islamister og ateister

Pave Frans ber den ka­tols­ke kirke om å trap­pe opp dia­lo­gen med isla­mis­ter og ate­is­ter.

Iran, Russland og Vatikanet allierer seg mot kvinners rettigheter

De mest hysteriske konstellasjoner finner sted, bare saken er viktig nok!

Rapport: Moder Teresas godhed er en myte

Rapport: Moder Teresas godhed er en myte

Dette har vi visst lenge, Hitchens påviste det for mange år siden. Men nå kommer rapporten fra en studie som beviser det til fulle.

Exit Benedict

Hva gjør man med en pensjonert pave? Det kan ligge an til autoritetskonflikt i Vatikanet, skriver Øyvind Norderval, teologiprofessor ved Universitetet i Oslo.