- Gud vil ha meg som kandidat

Den norskætta amerikanske politikaren Michele Amble Bachmann sa i eit intervju på fjernsynsstasjonen CBS i dag at eit signal frå Gud fekk henne til å melde seg på i kampen om å bli USAs neste president.

Ateistene
Hedningsamfunnet

Publisert:

- Eg er ein kristen, og det er mannen min også. Eg vart kristen i ein alder av 16 år. Sidan den gongen har eg bede til Gud. Og når eg ber, ventar eg at Gud vil snakke til meg og gi meg eit svar på bønna, sa ho i det openhjertige intervjuet med programleiaren Bob Schieffer.

Michele Amble Bachmann har markert seg sterkt i det amerikanske politistke liv den siste tida.

Michele Amble Bachmann skal offisielt lansere seg som kandidat til å bli Det republikanske partiet sin presidentkandidat i Iowa i morgon. Men ho gjorde det klart at ho var kandidat direkte på CNN alt for to veker sidan.

Intervjuaren køyrde Bachmann ganske tøft på fråsegner ho tidlegare har kome med om at Gud har bede henne om å stille som kandidat.

- Når eg ber, då har eg ei kjensle av at Gud snakkar til meg, sa ho i intervjuet på CBS.

Her er mer.

Javel, altså, damen, hør her...
Man trenger ikke være noen Snåsakaill for å forutse at du ikke vinner dette valget, damen, og når det skjer, at du IKKE blir valgt, altså, hvordan tolker du DET?? Tar du et hint? At han derre Gud ikke vil ha deg som president, likevel? Eller enda bedre, at han aldri snakka til deg, aldri ville deg noe som helst, at han ikke ER DER?

Nøkkelord

Siste nytt i Politikk Vis flere

Til Stortinget: Skam dere! La barnas kjønnsorgan være i fred!

Til Stortinget: Skam dere! La barnas kjønnsorgan være i fred!

Her er syv grunner til ikke å maltraktere underlivet til barn

Mener KRLE bereder grunnen for svindlere

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Nei takk, Erna!

Kjære Erna, jeg liker deg egentlig veldig godt. Men nå har du bomma.

Kaktus, denne gang fysisk

Kaktus, denne gang fysisk

Soleklar kandidat

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...