Gravid nonne for sterk kost

Et iskrem-firma har fått forbud mot å bruke en annonse med bilde av en is-spisende høygravid nonne med tittelen «ubesmittet unnfanget».

Ateistene
Hedningsamfunnet

Publisert:

Reklamen ble stanset av Advertising Standards Authority (ASA) som regulerer reklamebruk i engelske media. Grunnen var at reklamen latterliggjør katolikker, ifølge BBC http://www.bbc.co.uk/news/uk-11300552

Men reklamemaker Antonio Federici svarer at han vil sette opp nye reklameplakater nær Westminister Abbey. Pave Benedict XVI kommer til Westminister Abbey fredag og skal holde messe i Westminister Cathedral lørdag.
Hva motivet på de nye plakatene vil være, vil ikke reklamebyrået si, men det vil være «en fortsettelse av temaet» som skal trosse forbudet.

Dette er ikke første gangen ASA forbyr en annonse fra Antonio Federici. I juli 2009 forbød de en reklame hvor det så ut som en prest og en nonne skulle kysse.

Saken finnes f.eks her.

Så, reklamen "latterliggjør katolikker"...
1 Hvorfor er det ille at noen latterliggjør et system som insisterer på jomfrufødsler, oppstandelse og masse annen ulogisk svada?
2 Men de klarer vel strengt tatt å latterliggjøre seg sjøl så mye at å latterliggjøre dem mer via reklametavler kanskje er unødvendig bruk av penger?

Nøkkelord

Siste nytt i Humor Vis flere

Godbiter fra Visjon Norge

Godbiter fra Visjon Norge

Så lenge det finnes slike mennesker, er det behov for Hedningsamfunnet

1. April

1. April

Je ne regret rien

Jesus Kristus & co tilbake

Jesus Kristus & co tilbake

Artikkel i Fritanke om hedensk blasfemi.

Reklame

Reklame

En mann som ytrer "Jeg er hedning. Jeg har vondt for å tro at en mann som vasket fem tusen bein med en fisk skal ha noe særlig med seg bare fordi det står om ham i en svart bok" bare MÅ få reklame fra oss.

Kristne nekter å tørke seg bak med bibelvers

Kristne nekter å tørke seg bak med bibelvers

Da kristne fikk se skriften på doveggen, ble det bråk.

Idrettskjendiser deler vitnesbyrd i «vintersportbibel»

Idrettskjendiser deler vitnesbyrd i «vintersportbibel»

Kristendommen går nye veier og har nå fått funnet seg en ny promoteringsmulighet ved å lansere en egen "Vintersportbibel"