Fornærmet katolikker ved å spytte ut oblat

To muslimske reportere tok imot nattverd, men spyttet så ut oblaten. Nå har det malaysiske magasinet beklaget hendelsen.

Ateistene
Hedningsamfunnet

Publisert:

De to reporterne, som kom fra den muslimske magasinet Al-Islam, skulle prøve å avsløre om muslimske tenåringer ulovlig ble konvertert til kristendommen i katolske kirker i Malaysia, skriver AP. De deltok på en katolsk messe, men da de tok imot nattverden, spyttet de den ut igjen for å ta et bilde av den halvspiste oblaten.

– Journalistene har vist mangel på respekt for det katolske samfunnet når de tok imot og spyttet ut nattverden, sa erkebiskopen av Kuala Lumpur, Murphy Pakiam, på en pressekonferanse, ifølge BBC.

Her er hele saken.

Jajaja... Men hvordan i alle dager kan man forvente respekt for å utøve kannibalisme???

Siste nytt i Islam Vis flere

Samar fra Syria - norsk ateist

Samar fra Syria - norsk ateist

"Jeg synes det er synd at folk holder seg til religion, vil at de skal oppdage hvor mye vondt religion skaper – ikke minst drap og undertrykkelse."

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Offisiell uttalelse fra Hedningsamfunnet

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Totalt fravær av rasisme er ikke det samme som rasisme

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

Om tegneseriehelter og sensur

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.