Forlating for syndene på Ipad

Skriftemålet har tatt vegen ut i den digitale verda, og det med godkjenning frå den romersk-katolske kyrkja. Ein ny app tilbyr deg forlating for syndene.

Ateistene
Hedningsamfunnet

Publisert:

No kan du få forlating for syndene dine for eitt pund og 19 pence, gjennom App Store. Biskopar i den romersk-katolske kyrkja har godkjent ein ny Iphone- og Ipad-app der brukarar kan skrifte for ein virtuell prest over Internett, skriv The Times.

«Personar som har vore lenge vekke frå nattverden, vil sjå på denne app-en som eit nyttig og inviterande verktøy,» står det i nettbutikken App Store.

Her finner du flere morsomheter om denne saken.

Vi applauderer tiltaket! Fortsetter det sånn, er det snart ikke bruk for prester lenger!

Nøkkelord

Siste nytt i Katolsk Vis flere

Luther - jubileum

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

Paven vil ha dialog med islamister og ateister

Pave Frans ber den ka­tols­ke kirke om å trap­pe opp dia­lo­gen med isla­mis­ter og ate­is­ter.

Iran, Russland og Vatikanet allierer seg mot kvinners rettigheter

De mest hysteriske konstellasjoner finner sted, bare saken er viktig nok!

Rapport: Moder Teresas godhed er en myte

Rapport: Moder Teresas godhed er en myte

Dette har vi visst lenge, Hitchens påviste det for mange år siden. Men nå kommer rapporten fra en studie som beviser det til fulle.

Exit Benedict

Hva gjør man med en pensjonert pave? Det kan ligge an til autoritetskonflikt i Vatikanet, skriver Øyvind Norderval, teologiprofessor ved Universitetet i Oslo.