-En syndig lyst er ikke en legning

-Det å ha lyst til å gjøre noe imot skaperordningen er ikke en legning. Det å ha lyst til surrogatsex med samme kjønn er ikke en legning. Det har sammenheng med menneskehetens tilstand som "syndere".

Ateistene
Hedningsamfunnet

Publisert:

"Nå vet vi at begrepene syndefall og synd er knyttet til det faktum at hele menneskeheten kom bort fra samfunn med Gud og ble underlagt skrøpelighet, sykdom og død."

Les hele kommentaren her.

Kommentaren er skrevet av Norvald Yri, en relativt mye brukt kommentator i magasinet. Han benytter seg av tittelen "forsker", en tittel som sier minimalt, da den ikke er beskyttet. Er han ikke det normalt begavede (les: ikkereligiøse) mennesker oppfatter som "forsker", altså seriøs, vitenskapelig, er det et sleipt forsøk på å lure folk. Er han faktisk en noenlunde seriøs forsker, har han med denne artikkelen mistet all troverdighet i denne stillingen. (Han er ikke å finne hos forskerforbundet, ihvertfall.)

Makan til kvalmende oppgulp er det lenge siden man har lest.
Men vi forundres stadig mer over homofile som insisterer på å være kristne, eller ønske kirkens velsignelse. Med mindre det er for å prøve å "vinne over" kirka, da. Men heller ikke det begriper vi helt.
Det eneste fornuftige hadde vært om homser og kristne holdt seg unna hverandre. De er uforenelige, og det er like greit: La det være sånn.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme Vis flere

For innmelding i Ateistene

For innmelding i Ateistene

Religiøs polarisering blir større. Ateistene vil være et alternativ for den som ønsker en rasjonell tilnærming til verden.

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Mål: En inkluderende, objektiv og faktabasert skole for framtidens voksne.

Omskjæring, igjen

Omskjæring, igjen

Vi har sendt følgende til SV og Venstre

Historien bak et påskestunt

Historien bak et påskestunt

Hva skal et nakent kors brukes til?

Mer om Ronnie Johansons nye bok

Fra Fritanke.no

Til Stortinget: Skam dere! La barnas kjønnsorgan være i fred!

Til Stortinget: Skam dere! La barnas kjønnsorgan være i fred!

Her er syv grunner til ikke å maltraktere underlivet til barn