Litt film

Tips til levende bilder.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.04.2010 kl 01:10

Vekkelsen

Det muslimske brorskapet er i kraftig vekst.

Med Egypt og Kairo som utgangspunkt gir en norsk dokumentar en grundig innføring i hvordan Al Qaida og andre muslimske bevegelser legitimiserer bruk av vold for å skape et bedre og mer rettferdig islamsk samfunn.

God: The Love Born of Terror.

Fra youtube.

Spekter: Muslim i rødt, hvitt og blått

Muslimer i Norge føler seg hetset og blir provosert av vestlige friheter. Går det an å være både god muslim og god nordmann?

Se spesielt avsnittet Historiske likheter mellom kristenkulturelle Norge og tradisjonell islam

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse