Litt film

Tips til levende bilder.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.04.2010 kl 01:10

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Vekkelsen

Det muslimske brorskapet er i kraftig vekst.

Med Egypt og Kairo som utgangspunkt gir en norsk dokumentar en grundig innføring i hvordan Al Qaida og andre muslimske bevegelser legitimiserer bruk av vold for å skape et bedre og mer rettferdig islamsk samfunn.

God: The Love Born of Terror.

Fra youtube.

Spekter: Muslim i rødt, hvitt og blått

Muslimer i Norge føler seg hetset og blir provosert av vestlige friheter. Går det an å være både god muslim og god nordmann?

Se spesielt avsnittet Historiske likheter mellom kristenkulturelle Norge og tradisjonell islam

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...