– Stiklestad er vårt, ikke muslimenes

Aksjonister fra hele landet vil møte opp under olsok på Stiklestad og demonstrere mot religionsdialog på det de mener er hellig grunn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.07.2011 kl 16:39

– Stiklestad er hellig. Stiklestad er vårt, ikke muslimenes. De som vil ha dialog kan heller dra ned til Medina, sier Eivind Lundager som koordinerer den nystartede aksjonsgruppen.

Stiklestad er et unikt stykke kulturhistorie, som har med våre røtter, vår identitet, våre verdier og våre tradisjoner å gjøre, mener aksjonistene.

Her er mer.

Joda, riktig, det er stykke kulturhistorie, men hvorfor skulle kulturhistorien være så viktig å skjerme mot islam?

Og, det som er litt latterlig oppi dette, er at denne hendelsen som disse aksjonistene er så desperate etter å forsvare, var et overgrep på datidens nordmenn, nemlig en tvangsinnføring av en "ny" religion.
De har visst ikke forstått at hele verden er i evig forandring, og at religion kanskje er den største taperen i all endring...

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse