– Stiklestad er vårt, ikke muslimenes

Aksjonister fra hele landet vil møte opp under olsok på Stiklestad og demonstrere mot religionsdialog på det de mener er hellig grunn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.07.2011 kl 16:39

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

– Stiklestad er hellig. Stiklestad er vårt, ikke muslimenes. De som vil ha dialog kan heller dra ned til Medina, sier Eivind Lundager som koordinerer den nystartede aksjonsgruppen.

Stiklestad er et unikt stykke kulturhistorie, som har med våre røtter, vår identitet, våre verdier og våre tradisjoner å gjøre, mener aksjonistene.

Her er mer.

Joda, riktig, det er stykke kulturhistorie, men hvorfor skulle kulturhistorien være så viktig å skjerme mot islam?

Og, det som er litt latterlig oppi dette, er at denne hendelsen som disse aksjonistene er så desperate etter å forsvare, var et overgrep på datidens nordmenn, nemlig en tvangsinnføring av en "ny" religion.
De har visst ikke forstått at hele verden er i evig forandring, og at religion kanskje er den største taperen i all endring...

Siste nytt i Hjemme

Ny bok fra Ronnie Johanson

Levi Fragell har omtalt Ronnie Johanson som "landets mest kunnskapsrike religionskritiker", og endelig kan vi få ta del i mer kunnskap fra den kanten, perfekt timing til påska!

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.