– Stiklestad er vårt, ikke muslimenes

Aksjonister fra hele landet vil møte opp under olsok på Stiklestad og demonstrere mot religionsdialog på det de mener er hellig grunn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.07.2011 kl 16:39

– Stiklestad er hellig. Stiklestad er vårt, ikke muslimenes. De som vil ha dialog kan heller dra ned til Medina, sier Eivind Lundager som koordinerer den nystartede aksjonsgruppen.

Stiklestad er et unikt stykke kulturhistorie, som har med våre røtter, vår identitet, våre verdier og våre tradisjoner å gjøre, mener aksjonistene.

Her er mer.

Joda, riktig, det er stykke kulturhistorie, men hvorfor skulle kulturhistorien være så viktig å skjerme mot islam?

Og, det som er litt latterlig oppi dette, er at denne hendelsen som disse aksjonistene er så desperate etter å forsvare, var et overgrep på datidens nordmenn, nemlig en tvangsinnføring av en "ny" religion.
De har visst ikke forstått at hele verden er i evig forandring, og at religion kanskje er den største taperen i all endring...

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse