Utvist

Mohyeldeen Mohammad utvist fra islamskole

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.03.2010 kl 21:58

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Flere aviser bringer denne nyheten i kveld: Vårt Land, Aftenposten, VG, Dagbladet, NRK.

Ifølge ham sjøl er det pga at skolen oppfatter ham som "politisk aktiv", hvilket ikke er tillatt på denne skolen.
Her har vi problemer med å følge med.
Dersom det er å være "politisk aktiv" å stå opp og hevde retningslinjer basert på Koranens tekster, da skjønner vi ikke helt hvordan det er mulig å være politisk passiv, på islamsk...

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...