Ønsker ikke minaretforbud

Ønsker ikke minaretforbud

 

Bortsett fra et par grupper. Gjett hvilke...

54 prosent av de spurte i en ny meningsmåling sier nei til et forbud mot minareter i Norge. 46 prosent av dem som har gjort seg opp en mening er for.
Men KrF- og Frp-velgere er mest skeptiske til bønnetårn.

Her er flere fakta i denne saken.

Intet nytt her. FrP er naturlig nok imot, og kristeligfolka bare benytter anledningen til å demonstrere sin sedvanlige intoleranse og massive motstand mot alt som smaker av "framskritt": Alle dreininger som samfunnet foretar, blir forsøkt motarbeidet av KrF, men etter 20 år, eller så, må de motvillig dilte etter.
Det gjelder slaveri, parlamentarisme, tillatelse for jøder og reisende til å ferdes i landet, kvinnelige prester, skilsmisser, homofili osvosv.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse