Ønsker ikke minaretforbud

Ønsker ikke minaretforbud

 

Bortsett fra et par grupper. Gjett hvilke...

54 prosent av de spurte i en ny meningsmåling sier nei til et forbud mot minareter i Norge. 46 prosent av dem som har gjort seg opp en mening er for.
Men KrF- og Frp-velgere er mest skeptiske til bønnetårn.

Her er flere fakta i denne saken.

Intet nytt her. FrP er naturlig nok imot, og kristeligfolka bare benytter anledningen til å demonstrere sin sedvanlige intoleranse og massive motstand mot alt som smaker av "framskritt": Alle dreininger som samfunnet foretar, blir forsøkt motarbeidet av KrF, men etter 20 år, eller så, må de motvillig dilte etter.
Det gjelder slaveri, parlamentarisme, tillatelse for jøder og reisende til å ferdes i landet, kvinnelige prester, skilsmisser, homofili osvosv.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse