Spiritus sanctus sier nei til kirkeskatt

– Heldigvis har Oslokirken på forhånd frasagt seg kirkeskatten. Varslet av Den Hellige Ånd, sier pastor Torp.

– Hva forteller dette om regjeringen?

– Dette forteller aller mest om den åndssituasjonen vi har i vårt land. For tiden er det den rødgrønne regjeringen som fører an i avkristningen, men før vi vet ordet av det kan de samme krefter få makten på den ikkesosialistiske siden. Blått er ikke noen garanti for åndsfriskhet, sier Torp.

Her leser du mer om hva herr pastor Torp vrøvler om.

Bra med noen humoristiske innslag...

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse