Bønn står fortsatt sterkt i KrF

I bygd og by bes det flittig i KrFs fylkes- og lokallag. Det viser en ringerunde DagenMagazinet har gjort til KrFs lokallag i hele Norge.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.01.2010 kl 11:42

Ikke et eneste lokallag som DagenMagazinet kontaktet i en ringerunde har lagt bort andakter før interne politiske møter. Til og med i bystyregruppene i de store byene Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad og Kristiansand er det andakter."

Her kan du lese hele saken.

Tør vi minne om at det ikke er så veldig mange månedene siden Ap-politikeren Saera Khan fikk et helvetes tyn fordi hun ringte spåtelefoner.
Hun var én. KrF er mange, og det de gjør er da ikke stort anderledes enn hva Khan gjorde!? Men det er tydeligvis ikke problematisk i det hele tatt at store grupper med politikere sitter og prater med SPØKELSER!?
Eneste forskjellen er at Khan sin metode kostet penger (som strengt tatt ikke var hennes), mens KrF'erne bedriver gratis overtro.
Men ikke pokker om de er mindre idiotiske av den grunn...

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse