Bønn står fortsatt sterkt i KrF

I bygd og by bes det flittig i KrFs fylkes- og lokallag. Det viser en ringerunde DagenMagazinet har gjort til KrFs lokallag i hele Norge.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.01.2010 kl 11:42

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Ikke et eneste lokallag som DagenMagazinet kontaktet i en ringerunde har lagt bort andakter før interne politiske møter. Til og med i bystyregruppene i de store byene Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad og Kristiansand er det andakter."

Her kan du lese hele saken.

Tør vi minne om at det ikke er så veldig mange månedene siden Ap-politikeren Saera Khan fikk et helvetes tyn fordi hun ringte spåtelefoner.
Hun var én. KrF er mange, og det de gjør er da ikke stort anderledes enn hva Khan gjorde!? Men det er tydeligvis ikke problematisk i det hele tatt at store grupper med politikere sitter og prater med SPØKELSER!?
Eneste forskjellen er at Khan sin metode kostet penger (som strengt tatt ikke var hennes), mens KrF'erne bedriver gratis overtro.
Men ikke pokker om de er mindre idiotiske av den grunn...

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Ny bok fra Ronnie Johanson

Levi Fragell har omtalt Ronnie Johanson som "landets mest kunnskapsrike religionskritiker", og endelig kan vi få ta del i mer kunnskap fra den kanten, perfekt timing til påska!

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.