Politi mot religionskritikk

Politi mot religionskritikk

Aksel Braanen Sterri

Endelig fremsto Dagbladet som den gode gammeldags kulturradikale avisen den en gang var!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.03.2016 kl 08:20

Og våget ved sin egen kommentator og anmelder Aksel Braanen Sterri å si med rene ord at religion er skadelig, med den treffende overskriften ”Religion er en parasitt på den verste delen av menneskehjernen”.
Og sitere Machiavelli ”religion er det perfekte virkemidlet for å få folket til å underkaste seg deg og gjøre ting de ikke ville gjort for et menneske av kjøtt og blod”.

De fleste som ikke allerede er ødelagt av denne parasitten forstår at Sterri har rett når de daglig ser på TV hva som skjer med utgangspunkt i Islam. Og at Sterri har rett når han hevder at også religiøse må bekjempes med makt.

Det ble for meget for KrF mann og blogger Hallgeir Lindal Reiten, som anmelder religionskritikken til politiet.

Det er en lang tradisjon av maktmisbruk Reiten følger. Og ateister har i alt for mange år latt seg kneble av den religiøse overmakten, og i pur og engstelig dannelse holdt sin høflige munn overfor den hellige religiøse overmakten.

Hedningsamfunnet nøyer seg i denne omgang med å støtte Sterri og Dagbladet som velger og våger å sette så klare ord på det så mange tenker og føler. Vi lover å komme raskt tilbake med gode argumenter fra de religiøse skriftene, og hjelpe politiet med den etterforskning de sikkert nå vil sette i verk.

Siste nytt i Fra DnH

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

 
Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Morten Guldberg leder i Hedningsamfunnet og styremedlem i Skepsis

Fritanke.no bringer en sak om vår nyvalgte leder.

Man er imponert...

Historieløs, men på hvilket nivå?

AnnonseAnnonse