Politi mot religionskritikk

Aksel Braanen Sterri

Endelig fremsto Dagbladet som den gode gammeldags kulturradikale avisen den en gang var!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.03.2016 kl 08:20

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Og våget ved sin egen kommentator og anmelder Aksel Braanen Sterri å si med rene ord at religion er skadelig, med den treffende overskriften ”Religion er en parasitt på den verste delen av menneskehjernen”.
Og sitere Machiavelli ”religion er det perfekte virkemidlet for å få folket til å underkaste seg deg og gjøre ting de ikke ville gjort for et menneske av kjøtt og blod”.

De fleste som ikke allerede er ødelagt av denne parasitten forstår at Sterri har rett når de daglig ser på TV hva som skjer med utgangspunkt i Islam. Og at Sterri har rett når han hevder at også religiøse må bekjempes med makt.

Det ble for meget for KrF mann og blogger Hallgeir Lindal Reiten, som anmelder religionskritikken til politiet.

Det er en lang tradisjon av maktmisbruk Reiten følger. Og ateister har i alt for mange år latt seg kneble av den religiøse overmakten, og i pur og engstelig dannelse holdt sin høflige munn overfor den hellige religiøse overmakten.

Hedningsamfunnet nøyer seg i denne omgang med å støtte Sterri og Dagbladet som velger og våger å sette så klare ord på det så mange tenker og føler. Vi lover å komme raskt tilbake med gode argumenter fra de religiøse skriftene, og hjelpe politiet med den etterforskning de sikkert nå vil sette i verk.

Siste nytt i Fra DnH

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...