Politi mot religionskritikk

Aksel Braanen Sterri

Endelig fremsto Dagbladet som den gode gammeldags kulturradikale avisen den en gang var!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.03.2016 kl 08:20

Ateistene
Hedningsamfunnet

Og våget ved sin egen kommentator og anmelder Aksel Braanen Sterri å si med rene ord at religion er skadelig, med den treffende overskriften ”Religion er en parasitt på den verste delen av menneskehjernen”.
Og sitere Machiavelli ”religion er det perfekte virkemidlet for å få folket til å underkaste seg deg og gjøre ting de ikke ville gjort for et menneske av kjøtt og blod”.

De fleste som ikke allerede er ødelagt av denne parasitten forstår at Sterri har rett når de daglig ser på TV hva som skjer med utgangspunkt i Islam. Og at Sterri har rett når han hevder at også religiøse må bekjempes med makt.

Det ble for meget for KrF mann og blogger Hallgeir Lindal Reiten, som anmelder religionskritikken til politiet.

Det er en lang tradisjon av maktmisbruk Reiten følger. Og ateister har i alt for mange år latt seg kneble av den religiøse overmakten, og i pur og engstelig dannelse holdt sin høflige munn overfor den hellige religiøse overmakten.

Hedningsamfunnet nøyer seg i denne omgang med å støtte Sterri og Dagbladet som velger og våger å sette så klare ord på det så mange tenker og føler. Vi lover å komme raskt tilbake med gode argumenter fra de religiøse skriftene, og hjelpe politiet med den etterforskning de sikkert nå vil sette i verk.

Siste nytt i Fra DnH

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Mål: En inkluderende, objektiv og faktabasert skole for framtidens voksne.

For innmelding i Ateistene

Religiøs polarisering blir større. Ateistene vil være et alternativ for den som ønsker en rasjonell tilnærming til verden.

Omskjæring, igjen

Vi har sendt følgende til SV og Venstre

 
Historien bak et påskestunt

Hva skal et nakent kors brukes til?

Samar fra Syria - norsk ateist

"Jeg synes det er synd at folk holder seg til religion, vil at de skal oppdage hvor mye vondt religion skaper – ikke minst drap og undertrykkelse."

Fra Fritanke.no