Harald Fagerhus på NRK

Harald Fagerhus på NRK

Harald Fagerhus

Fagerhus i studio angående "religiøs lavalder".

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.05.2010 kl 20:39

Fagerhus var gjest hos NRK Ukeslutt, sammen med Anita Apelthun Sæle med dette temaet. Ikke uventet var Sæle sjokkert over utspillet fra hedningen...

Her finner du en link direkte til programmet.
(Du må "spole fram" til nærmere tre kvarter i programmet for å høre riktig innslag! Mulig du også må sjekke volumet på sjølve nrk-avspilleren.)

Nøkkelord

Siste nytt i Barn/unge

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

 
Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

AnnonseAnnonse