Harald Fagerhus på NRK

Harald Fagerhus

Fagerhus i studio angående "religiøs lavalder".

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.05.2010 kl 20:39

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Fagerhus var gjest hos NRK Ukeslutt, sammen med Anita Apelthun Sæle med dette temaet. Ikke uventet var Sæle sjokkert over utspillet fra hedningen...

Her finner du en link direkte til programmet.
(Du må "spole fram" til nærmere tre kvarter i programmet for å høre riktig innslag! Mulig du også må sjekke volumet på sjølve nrk-avspilleren.)

Nøkkelord

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester