Julegudstjeneste i skoletida

Leder i Glåmdalen avis. Denne fyker nå landet rundt og brukes knallhardt av foreldre som vil uvesenet til livs.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.10.2009 kl 00:27

Utdrag fra lederen:

"Både sognepresten og Nord-Odal Ap kan derimot spare seg bryderiet med å forsøke å overstyre opplæringsloven og oppvekstlederen. I stedet kan Løfsgård, hans kolleger, menighetsrådene og Nord-Odal Ap invitere til julegudstjenester for elever og foresatte utenom skoletida så mye de vil, mens styringskåte lokalpolitikere bør takke ja til en ørliten voksenopplæringsseanse om hva som er deres bord og hva som ikke er det. Juleavslutning er en sak mellom skoleledelse, elever og deres foresatte, ikke lokalpolitiske fora."

Hele lederen leses her.

Nøkkelord

Siste nytt i Barn/unge

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

 
Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

AnnonseAnnonse