Julegudstjeneste i skoletida

Leder i Glåmdalen avis. Denne fyker nå landet rundt og brukes knallhardt av foreldre som vil uvesenet til livs.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.10.2009 kl 00:27

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Utdrag fra lederen:

"Både sognepresten og Nord-Odal Ap kan derimot spare seg bryderiet med å forsøke å overstyre opplæringsloven og oppvekstlederen. I stedet kan Løfsgård, hans kolleger, menighetsrådene og Nord-Odal Ap invitere til julegudstjenester for elever og foresatte utenom skoletida så mye de vil, mens styringskåte lokalpolitikere bør takke ja til en ørliten voksenopplæringsseanse om hva som er deres bord og hva som ikke er det. Juleavslutning er en sak mellom skoleledelse, elever og deres foresatte, ikke lokalpolitiske fora."

Hele lederen leses her.

Nøkkelord

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester