Krekar:

Karikaturtegningene skal hevnes

Karikaturtegningene skal hevnes

 

Karikaturtegningene av profeten Muhammed er ikke glemt, og skal hevnes gjennom nye attentat i Danmark, sier Krekar til den finske avisen Turun Sanomat.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.12.2011 kl 10:57

- Muhammed-tegningene er grunnen til at jihad er nødvendig i Danmark. Det må skje. Norge, Sverige og Finland gjorde ikke den samme tabben, sier Krekar.

I februar skal Ahmad etter planen møte i retten, tiltalt for drapstrusler.

- Vi kjenner til Krekars nye uttalelser, og vurderer disse uttalelsene i samråd med Det nasjonale statsadvokatembete, sier informasjonssjef Martin Bernsen i Politiets sikkerhetstjeneste til VG Nett.

Her er hele saken.

Greit det, Krekar, du får starte med undertegnede, da.

Siste nytt i Hjemme

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

 
Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

AnnonseAnnonse