Krekar:

Karikaturtegningene skal hevnes

 

Karikaturtegningene av profeten Muhammed er ikke glemt, og skal hevnes gjennom nye attentat i Danmark, sier Krekar til den finske avisen Turun Sanomat.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.12.2011 kl 10:57

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

- Muhammed-tegningene er grunnen til at jihad er nødvendig i Danmark. Det må skje. Norge, Sverige og Finland gjorde ikke den samme tabben, sier Krekar.

I februar skal Ahmad etter planen møte i retten, tiltalt for drapstrusler.

- Vi kjenner til Krekars nye uttalelser, og vurderer disse uttalelsene i samråd med Det nasjonale statsadvokatembete, sier informasjonssjef Martin Bernsen i Politiets sikkerhetstjeneste til VG Nett.

Her er hele saken.

Greit det, Krekar, du får starte med undertegnede, da.

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...