Krekar:

Karikaturtegningene skal hevnes

Karikaturtegningene skal hevnes

 

Karikaturtegningene av profeten Muhammed er ikke glemt, og skal hevnes gjennom nye attentat i Danmark, sier Krekar til den finske avisen Turun Sanomat.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.12.2011 kl 10:57

- Muhammed-tegningene er grunnen til at jihad er nødvendig i Danmark. Det må skje. Norge, Sverige og Finland gjorde ikke den samme tabben, sier Krekar.

I februar skal Ahmad etter planen møte i retten, tiltalt for drapstrusler.

- Vi kjenner til Krekars nye uttalelser, og vurderer disse uttalelsene i samråd med Det nasjonale statsadvokatembete, sier informasjonssjef Martin Bernsen i Politiets sikkerhetstjeneste til VG Nett.

Her er hele saken.

Greit det, Krekar, du får starte med undertegnede, da.

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse