Kulturnatt i Oslo

FOTO: Morten Rølling

Fredag 14. september er det kulturnatt i Oslo. Hedningsamfunnet er absolutt kultur!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.09.2012 kl 00:10

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Vi har stand på Egertorget mellom kl 1800 og 2100.

Møt opp og bidra til frisk gatedebatt, eller kom innom for å hilse på oss! Er du ikke medlem kan du bli det på stedet, og få bok eller T-skjorte på kjøpet. Halv kontingent ut året!

Se hele programmet her, Hs omtalt på side 34.

Siste nytt i Fra DnH

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...