Er det forskjell på kristne sexråd og "Trekant-sexråd"?

Kristen ungdom og Trekant-gjengen svarer på kinkige sexspørsmål. Hva er forskjellene?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.11.2011 kl 05:09

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Mange kristne miljøer frykter at Trekant gir ungdom usunne holdninger til sex, og nå planlegges det en ny nettside ved navn guttogjente.no som skal gi ungdom sexråd i samsvar med kristne verdier.
Men hva er egentlig et kristent sexråd? Hvor forskjellig er kristensex fra den sexen de snakker om på Trekant?

Det er ingen tvil om at mange er uenige i budskapene og innholdet i Trekant. Derfor bestemte Banden seg for å utføre et lite eksperiment ved å stille Trekant-ungdommene og en kristen ungdom de samme sexrelaterte spørsmålene.

Nøkkelord

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester