Strippeklubben vs kirka

 

Full krig mellom strippeklubb og kirke i landsby i USA. Kirkegjengere tar bilder av strippekunder. Stripperne svarer med bikinigrillfest foran kirka på søndager.

Tekst:

Publisert:

Ateistene
Hedningsamfunnet

Kirkegjengere har i flere år tatt seg turen til strippeklubben på kveldstid og protestert ved å blokkere trafikken utenfor og ta bilder av strippegjesters bilnumre, for så å henge de ut på nettet.

Nå har strippeklubben sett seg lei av protestene. Etter å ha fått et både et søksmål og et krav om å få fjernet demonstrantene avvist, har strippeklubben gått til en lignende motaksjon. 8. august i år troppet bikinikledde strippere opp utenfor kirken, skriver det nettbaserte magasinet Religion Dispatchers.

Pastor Dunfee forventer ikke noe annet enn at klubbeier George tilbyr å legge ned klubben. Han varsler at de vil fortsette sine kveldsprotester til dette skjer.

Strippeklubb-eieren står også på sitt og sier de vil fortsette å møtte opp før søndagsgudstjenesten til Dunfee «trer ned fra sin prekestol».

Det ser ut til å la vente på seg. Dunfee skal nemlig ha fått et kall fra gud om at «The Fox Hole strip» skal nedlegges, melder AP.

Her kan du lese mer.

Ehm.... "Allmektige Gud"...? Hvis det er så viktig å bli kvitt dette revehullet, hvorfor slår du dem ikke med et lyn eller noe annet virkningsfullt og festlig??

Siste nytt i Kjønn

Samar fra Syria - norsk ateist

"Jeg synes det er synd at folk holder seg til religion, vil at de skal oppdage hvor mye vondt religion skaper – ikke minst drap og undertrykkelse."

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Segregering og tildekking

Det er åpenbart blitt et problem at unge menn fra muslimske land samles og omringer jenter, for så å tafse på dem. Det er blitt et såpass stort problem at enkelte festivaler ønsker å lage egne soner for kvinner, slik at de kan føle seg trygge. Tyske myndigheter har spekulert på det samme; å lage egn...

 
8. mars er ikke HERRENS DAG

Internasjonal kvinnedag - fremdeles nødvendig

Kjønnssegregering

Ærverdige Grieghallen i Bergen lånes ut til et religiøst arrangement som opererer med kjønnssegregerte innganger

NEI TIL HIJAB FOR JENTUNGER!

Hedningsamfunnet har tatt et klart standpunkt – har du? Å fortsatt aksepter hijab for jenter under 16 år, er å tillate at jenter blir underkastet en verden dominert av menn. Ingen barn skal utsettes for det – forby hijab i barne- og ungdomsskolen nå!