Har du lest denne klassikeren?

Roten til alt vondt. Absolutt ALT.

Tøys? Eller alvor?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.10.2009 kl 23:02

Ateistene
Hedningsamfunnet

Kvinnen brakte synden til Jorden da hun tok til seg av det forbudte eplet, og synden har vært blant oss siden. I våre dager manifesterer synden seg gjennom blant annet klimaendringer og en feilslått ernæringspolitik, og det er utrolig at ingen politikere eller forskere setter fingeren på det egentlige problemet; kvinner i arbeidslivet!

Før den industrielle revolusjonen var mannen yrkesaktiv, og aktiviteten var i småskala bedrifter og enkeltforetak med svært begrensede utslipp. De store krigene tvag fram en industriell produksjon, og kvinner så sitt snitt til å trenge seg inn i arbeidslivet. En kan vel på sett og vis anta at de to store krigenes omfang ble muliggjort nettopp av dette.
Etter krigene hadde denne synden gitt kvinnene blod på tann og flukten fra hjemmet ikke bare fortsatte, men ekskalerte, slik at omtrent alle kvinner i dag likestiller seg med mannen og forsøker å ta hans plass i den tidligere guddommelige ordning.

Hva medfører dette? Ikke bare er produksjonen direkte mangedoblet og således utslippene gjennom dette, men transporten av millioner av kvinner medfører også atter en eksplosiv økning i utslipp. Dette forsterkes i tillegg av at kvinner ofte har gamle og svært forurensende biler, og har et kjøremønster som ytterligere forverrer dette.
Et annet aspekt ved dette er at resten av familien tvinges over på ferdig- og hurtigmat som også produseres på miljømessig uheldige måter. Dette medfører også den store grad av feilernæring en ser blant menn og unge i dag, med vektproblemer og dårlig tannhelse.

Et av mange andre negative aspekter ved dette er jo behovet for barnehager og den transport dette medfører.
Er så dette nødvendig når vi ser på skadevirkningene? Familienes økte forbruk går i all hovedsak til luksusforbruk og annen synd, som igjen er forurensende. Reising, kafébesøk (som medfører at unger ikke lærer å gå), kino, kosmetikk og moteklær.
Et forbud mot kvinner i arbeidslivet ville ikke bare løst klimaproblemene i verden over natten, men har også gjort en slutt på barnehagekøer og unødig kjøring, halvert bilparken og gitt familiene et sunt og godt kosthold. Andre goder for samfunet ville vært lavere pensjonsforpliktelser, færre skilsmisser, færre alenemødre, flere innvandrere i arbeid, og mindre homofili.
Jeg håper politikerne nå vil ta dette seriøst opp og løse problemene med dagens synd.

(Dette er et ekte avisinnlegg, visstnok fra Rogalands Avis. Vi har problemer med å tro at det er ironsik ment, men enda større problemer med å begripe at noen faktisk kan MENE dette.)

Siste nytt i Hjemme

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Mål: En inkluderende, objektiv og faktabasert skole for framtidens voksne.

For innmelding i Ateistene

Religiøs polarisering blir større. Ateistene vil være et alternativ for den som ønsker en rasjonell tilnærming til verden.

Omskjæring, igjen

Vi har sendt følgende til SV og Venstre

 
Historien bak et påskestunt

Hva skal et nakent kors brukes til?

Fra Fritanke.no

Til Stortinget: Skam dere! La barnas kjønnsorgan være i fred!

Her er syv grunner til ikke å maltraktere underlivet til barn