- Nazismen og abort skyldes ateisme

Ifølge den nyinsette biskopen av Parramatta, Anthony Fisher, er det gudløshet og sekularisme som førte til nazismen, stalinismen, og til massemord og abort, skriver The Sydney Morning Herald. Fisher brukte sin innvielsestale til å angripe ateister.

Tekst:

Publisert:

Ateistene
Hedningsamfunnet

- Går dårlig uten Gud

- Ved forrige århundre forsøkte vi gudløshet i stor skala og resultatet var fatalt, skal biskopen ha sagt.

Han siktet til nazismen, kommunismen med stalinismen og Pol Pot-regimet i spissen. Men også massemord og oppløste forhold får ateister og ikke-kristne samfunn skylden for.

- Det var under illusjonen at trodde vi kunne leve uten Gud, sier Fisher ifølge avisen.

Her er mer moro fra denne klovnen.

Og dette komnmer fra en som står i spissen for den kjerka som i stor skala voldtar smågutter på rekke og rad. Det syns visst ikke denne guden er så ille.
Samme mann har også klart å vrenge ut av seg følgende, etterat det ble kjent at to jenter var blitt voldtatt av en prest:
"Jeg skulle ønsket at folk fokuserte på det positive ved World Youth Day, enn å dvele krakilsk over gamle sår, som noen få personer gjør."

Han er forøvrig av mange utpekt til å bli den australske kirkes neste overhode og han leder i dag det største katolske bispedømme i Australia.

Lover bra...

Siste nytt i Katolsk

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

Pave Frans ber den ka­tols­ke kirke om å trap­pe opp dia­lo­gen med isla­mis­ter og ate­is­ter.

 

De mest hysteriske konstellasjoner finner sted, bare saken er viktig nok!

Rapport: Moder Teresas godhed er en myte

Dette har vi visst lenge, Hitchens påviste det for mange år siden. Men nå kommer rapporten fra en studie som beviser det til fulle.

Hva gjør man med en pensjonert pave? Det kan ligge an til autoritetskonflikt i Vatikanet, skriver Øyvind Norderval, teologiprofessor ved Universitetet i Oslo.