– Denne må fjernes før paven kommer

 

Ordføreren i en by i Malta krever at en "penisformet" skulptur i nærheten av flyplassen må fjernes før paven kommer på besøk.

Tekst:

Publisert:

Ateistene
Hedningsamfunnet

Ordfører John Schembri beskriver kunstverket som vulgært og pinlig, og mener det bør fjernes som et tegn på respekt for pave Benedikt XVI, skriver BBC.

Her er saken.

Jajøss, det fortjener han jo, respekt, altså! Dessuten, er det en figurform katolikkene åpenbart er særedeles fortrolig med, er det vel denne...

Siste nytt i Katolsk

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

Pave Frans ber den ka­tols­ke kirke om å trap­pe opp dia­lo­gen med isla­mis­ter og ate­is­ter.

 

De mest hysteriske konstellasjoner finner sted, bare saken er viktig nok!

Rapport: Moder Teresas godhed er en myte

Dette har vi visst lenge, Hitchens påviste det for mange år siden. Men nå kommer rapporten fra en studie som beviser det til fulle.

Hva gjør man med en pensjonert pave? Det kan ligge an til autoritetskonflikt i Vatikanet, skriver Øyvind Norderval, teologiprofessor ved Universitetet i Oslo.