- Avatar er hedensk!

 

Lyder som god reklame, i våre ører!

Tekst:

Publisert:

Ateistene
Hedningsamfunnet

"L'Osservatore skriver at filmen oppfordrer til naturtilbedelse. Vatican Radio mener filmen er oppfordrende til teorien om at økologi er århundrets nye religion.

- Naturen er ikke lengre en skapelse som skal forsvares, men selve guddommelighet som skal tilbes, mente radioens anmelder om Avatar"

Hele saken kan leses her.

Er da mye mer fornuftig religion, enn det som Vatikanet står for!

Siste nytt i Katolsk

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

Pave Frans ber den ka­tols­ke kirke om å trap­pe opp dia­lo­gen med isla­mis­ter og ate­is­ter.

 

De mest hysteriske konstellasjoner finner sted, bare saken er viktig nok!

Rapport: Moder Teresas godhed er en myte

Dette har vi visst lenge, Hitchens påviste det for mange år siden. Men nå kommer rapporten fra en studie som beviser det til fulle.

Hva gjør man med en pensjonert pave? Det kan ligge an til autoritetskonflikt i Vatikanet, skriver Øyvind Norderval, teologiprofessor ved Universitetet i Oslo.