Vil forsøke å få paven arrestert!

 

Juhu!! Æksjn!!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.04.2010 kl 22:53

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Richard Dawkins håper han kan få den britiske påtalemyndigheten til å ta ut tiltale mot pave Benedikt XVI for forbrytelser mot menneskeheten.

Oxford-professoren Dawkins og den ateistiske forfatteren Christopher Hitchens har bedt menneskerettighetsadvokater om å opprette en sak mot paven.

Dawkins og Hitchens hevder paven har gjort seg skyldig i forbrytelser mot menneskeheten fordi han angivelig har holdt flere overgrep i Den katolske kirken skjult for omverden.

Dawkins og Hitchens skal også undersøke mulighetene for å reise en sivil sak mot paven eller mulighetene for å henvise saken til Den internasjonale forbryterdomstolen i Haag.

Dawkins og Hitchens mener paven ikke kan bruke diplomatisk immunitet under statsbesøket fordi FN ikke erkjenner Vatikanet som en stat.

Les mer her.

Nå blir det interessant her!!!

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester