Mann tiltalt for terrorplaner mot moské i USA

Mannen ble pågrepet med store mengder eksplosiver i bilen utenfor en av landets største moskéer.

Mannen ble pågrepet etter at politiet mottok en bekymringsmelding fra en innbygger. Ifølge Ronald Haddad fra Dearborn-politiet var 63-åringen alene om bombeplanene mot Islamic Center of America-moskéen i Dearborn, Michigan, som er en av landets største moskéer. Haddad sier de likevel tar ham «svært seriøst».

Her er hele saken.

Var det ikke en viss Bush og en viss Blair som uttalte, rette etter ellevteseptember at "religion er svaret på problemene", mens relativt bedre jordfestede folk begriper at religionen tvertimot er ÅRSAKEN til de samme problemene. Nå ser vi at krigen er i ferd med å eskalere, til tross for hva politisk korrekte religiøse ledere hevder angående gjensidig toleranse og respekt.

Nøkkelord

Siste nytt i Islam

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Årsmøte med åpent møte i forkant

12.november på Litteraturhuset.

 
Segregering og tildekking

Det er åpenbart blitt et problem at unge menn fra muslimske land samles og omringer jenter, for så å tafse på dem. Det er blitt et såpass stort problem at enkelte festivaler ønsker å lage egne soner for kvinner, slik at de kan føle seg trygge. Tyske myndigheter har spekulert på det samme; å lage egn...

Hva er islamisme? Hva er forholdet mellom ideologien islamisme og religionen islam? Hvordan skal de vestlige demokratiene forholde seg til islamisme?

Islam trenger ikke en reformasjon, men en radikal opplysning

Rana og andre moderate og konservative muslimer, som kritiserer reformasjon av Islam, mangler fremtidsvisjoner.

AnnonseAnnonse