Sveitsisk by forbyr heldekkende slør

Massevis av muligheter for både svindel og andre ulovligheter, og masse praktiske vanskeligheter, med dette her. Og hvordan i heimevernet kjører man trygt med noe sånt over huet??

Fordi borgermesteren mener drakten skaper ekstraarbeid for de ansatte i administrasjonen.

Tekst:

Publisert:

Ateistene
Hedningsamfunnet

"Borgermester Boris Banga sier at heldekkende slør blir forbudt fordi det er for vanskelig å identifisere kvinner som ikler seg det."

Her er saken.

Vi har faktisk en viss forståelse for dette argumentet; det må være et helt relevant problem for mange som har en arbeidsoppgave, som blir konfrontert med slike framtoninger.
Legg merke til teksten om øynene på dette bildet.

Nøkkelord

Siste nytt i Islam

Samar fra Syria - norsk ateist

"Jeg synes det er synd at folk holder seg til religion, vil at de skal oppdage hvor mye vondt religion skaper – ikke minst drap og undertrykkelse."

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.