Muslimsk kvinne kvalt av burka i gokart-ulykke

Burkaen hektet seg fast i hjulene.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

En ung muslimsk kvinne omkom torsdag i en tragisk ulykke på en gokart bane nord for Sydney i Australia, skriver den australske avisen Daily Mails nettutgave.

Den 24 år gamle kvinnen skal ha fått deler av sin egen burka hektet inn i et av hjulene og blitt kvalt i løpet av sekunder samtidig som gokarten krasjet.

Det skal ha blitt forsøkt med førstehjelp ganske umiddelbart, men skadene i hals og nakke var så omfattende at legene erklærte henne død ved ankomst til sykehuset.

Her er saken.

Da vet vi hva vi IKKE skal prøve på, i vår egen burka-aksjon.

Nøkkelord

Siste nytt i Islam

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

 

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Årsmøte med åpent møte i forkant

12.november på Litteraturhuset.