Muslimsk kvinne kvalt av burka i gokart-ulykke

Burkaen hektet seg fast i hjulene.

Tekst:

Publisert:

Ateistene
Hedningsamfunnet

En ung muslimsk kvinne omkom torsdag i en tragisk ulykke på en gokart bane nord for Sydney i Australia, skriver den australske avisen Daily Mails nettutgave.

Den 24 år gamle kvinnen skal ha fått deler av sin egen burka hektet inn i et av hjulene og blitt kvalt i løpet av sekunder samtidig som gokarten krasjet.

Det skal ha blitt forsøkt med førstehjelp ganske umiddelbart, men skadene i hals og nakke var så omfattende at legene erklærte henne død ved ankomst til sykehuset.

Her er saken.

Da vet vi hva vi IKKE skal prøve på, i vår egen burka-aksjon.

Nøkkelord

Siste nytt i Islam

Samar fra Syria - norsk ateist

"Jeg synes det er synd at folk holder seg til religion, vil at de skal oppdage hvor mye vondt religion skaper – ikke minst drap og undertrykkelse."

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.