Kirke i Florida planlegger å brenne koranen

En kirke i den amerikanske delstaten Florida planlegger å brenne flere eksemplarer av koranen på årsdagen for terrorangrepet 11. september 2001.

Tekst:

Publisert:

Ateistene
Hedningsamfunnet

Samtidig ber den andre kirker om også å være med på å stå imot «ondskapen islam, siden islam er djevelens verk».

Les hele saken f.eks her.

Fankern, det er no som svever rundt langt framme i bakhuet mitt, jeg får ikke riktig tak på det, det foresvever meg å romme blant annet ordene "stein" og "glasshus", skjøpnner ikke helt hvorfor...

Nøkkelord

Siste nytt i Islam

Samar fra Syria - norsk ateist

"Jeg synes det er synd at folk holder seg til religion, vil at de skal oppdage hvor mye vondt religion skaper – ikke minst drap og undertrykkelse."

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.