Fornærmet katolikker ved å spytte ut oblat

To muslimske reportere tok imot nattverd, men spyttet så ut oblaten. Nå har det malaysiske magasinet beklaget hendelsen.

De to reporterne, som kom fra den muslimske magasinet Al-Islam, skulle prøve å avsløre om muslimske tenåringer ulovlig ble konvertert til kristendommen i katolske kirker i Malaysia, skriver AP. De deltok på en katolsk messe, men da de tok imot nattverden, spyttet de den ut igjen for å ta et bilde av den halvspiste oblaten.

– Journalistene har vist mangel på respekt for det katolske samfunnet når de tok imot og spyttet ut nattverden, sa erkebiskopen av Kuala Lumpur, Murphy Pakiam, på en pressekonferanse, ifølge BBC.

Her er hele saken.

Jajaja... Men hvordan i alle dager kan man forvente respekt for å utøve kannibalisme???

Siste nytt i Islam

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Årsmøte med åpent møte i forkant

12.november på Litteraturhuset.

Segregering og tildekking

Det er åpenbart blitt et problem at unge menn fra muslimske land samles og omringer jenter, for så å tafse på dem. Det er blitt et såpass stort problem at enkelte festivaler ønsker å lage egne soner for kvinner, slik at de kan føle seg trygge. Tyske myndigheter har spekulert på det samme; å lage egn...

AnnonseAnnonse