Islamsk leder mener terrorister vil havne i helvetesilden

- Uansett hva disse terroristene gjør er det ikke martyrhandlinger

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Muhammad Tahir ul Qadri har i årevis stått i spissen for fredsarbeid og dialog på tvers av religioner.

Nå rykker han ut med det som skal være den hittil grundigste og mest omfattende muslimske fordømmelsen av terrorisme, en fatwa mot terror.

Han avviser at de som dør under selvmordsangrep eller kamp for al-Qaida eller andre terrorister er martyrer som havner i paradis:

- Uansett hva du kaller det disse terroristene driver med, er det ikke martyrhandlinger. De havner rett i helvetesilden, sier ul Qudri ifølge Sky News .

Her er hele saken.

Jah... At de ikke kan bli enige med hverandre, er vi jo vant med. Det blir desto mer forvirrende når de ikke engang kan bli enige med seg sjøl.

Siste nytt i Islam

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

 

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Årsmøte med åpent møte i forkant

12.november på Litteraturhuset.