Vil opprette shariadomstoler i Norge

Neppe et skritt i riktig retning

Den kontroversielle muslimske predikanten Haitham al-Haddad mener at Norge bør opprette shariadomstoler som bl.a. kan behandle skilsmissesaker for muslimske kvinner.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.12.2012 kl 18:00

Å opprette shariadomstoler hvor en av oppgavene er å dømme i skilsmissesaker for muslimske kvinner, kan vel neppe være et skritt i riktig retning. Den kontroversielle muslimske predikanten og shariaforkjemperen Haitham al-Haddad ønsker å opprette slike shariadomstoler i Norge.

Les mer her.

Les også om at Islam.net nektet nrk å filme under møtet.

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse