Vil opprette shariadomstoler i Norge

Neppe et skritt i riktig retning

Den kontroversielle muslimske predikanten Haitham al-Haddad mener at Norge bør opprette shariadomstoler som bl.a. kan behandle skilsmissesaker for muslimske kvinner.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.12.2012 kl 18:00

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Å opprette shariadomstoler hvor en av oppgavene er å dømme i skilsmissesaker for muslimske kvinner, kan vel neppe være et skritt i riktig retning. Den kontroversielle muslimske predikanten og shariaforkjemperen Haitham al-Haddad ønsker å opprette slike shariadomstoler i Norge.

Les mer her.

Les også om at Islam.net nektet nrk å filme under møtet.

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...