Vil opprette shariadomstoler i Norge

Neppe et skritt i riktig retning

Den kontroversielle muslimske predikanten Haitham al-Haddad mener at Norge bør opprette shariadomstoler som bl.a. kan behandle skilsmissesaker for muslimske kvinner.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.12.2012 kl 18:00

Å opprette shariadomstoler hvor en av oppgavene er å dømme i skilsmissesaker for muslimske kvinner, kan vel neppe være et skritt i riktig retning. Den kontroversielle muslimske predikanten og shariaforkjemperen Haitham al-Haddad ønsker å opprette slike shariadomstoler i Norge.

Les mer her.

Les også om at Islam.net nektet nrk å filme under møtet.

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse