Muslimsk manifest

 

Muslimer i Norge trenger å vite hvordan de skal være, tenke og handle.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.01.2010 kl 08:48

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Dette mener Trond Ali Lindstad, og har utarbeidet 15 punkter.
Disse punktene gjør det ikke spesielt mye enklere å være muslim i Norge, blant annet er det klart og tydelig at islamsk lov står over norsk lov.
Heller ikke vil vi påstå at manifestet gjør det vanskeligere for muslimer å bli islamister. I manifestet er det underforstått at terror utmerket godt kan være en akseptabel måte for muslimer å reagere på.
Flere av punktene er dessuten mer eller mindre uforenelige med hverandre, så hvordan noen skulle bli klokere av dette "manifestet", er for oss en gåte.

Hele manifestet finner du her.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

AnnonseAnnonse