Muslimsk manifest

Muslimsk manifest

 

Muslimer i Norge trenger å vite hvordan de skal være, tenke og handle.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.01.2010 kl 08:48

Dette mener Trond Ali Lindstad, og har utarbeidet 15 punkter.
Disse punktene gjør det ikke spesielt mye enklere å være muslim i Norge, blant annet er det klart og tydelig at islamsk lov står over norsk lov.
Heller ikke vil vi påstå at manifestet gjør det vanskeligere for muslimer å bli islamister. I manifestet er det underforstått at terror utmerket godt kan være en akseptabel måte for muslimer å reagere på.
Flere av punktene er dessuten mer eller mindre uforenelige med hverandre, så hvordan noen skulle bli klokere av dette "manifestet", er for oss en gåte.

Hele manifestet finner du her.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse