Islam Net-leder mener ingen muslimer kan være motstandere av dødsstraff

Fahad Qureshi - leder for den misjonerende organisasjonen Islam Net mener «et menneske som er prinsipielt mot dødsstraff ikke kan være muslim»

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.09.2011 kl 21:00

Ateistene
Hedningsamfunnet

Det er Kristian Meisingset, kulturredaktør i det konservative tidsskriftet Minerva, som i et essay torsdag avdekket Qureshis meninger. Han fant det på et diskusjonsforum på Islamnet.no, som ligger åpent for alle.

Der skriver Qureshi - leder av Islam Net følgende: «Et menneske som sier det prinsipielt er imot dødsstraff er imot prinsippene foreskrevet av Allah (...). En person som mener at han vet bedre enn Allah om hva som er det beste for mennesket, er ikke muslim fordi definisjonen på en muslim er en som underkaster seg Allah. (...), dette er noe muslimer har vært enige om i all tid. Dette er så enkelt (...) at det ikke er noen tvil.»

Resten av saken her.

Vi kan ikke annet enn takke!
Hvis logikken her stemmer, så er det herved demonstrert og bevist at islam er uforenelig med humanisme! Og stort bedre ammunisjon for religionskritikere er det vanskelig å få!

Siste nytt i Hjemme

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Mål: En inkluderende, objektiv og faktabasert skole for framtidens voksne.

For innmelding i Ateistene

Religiøs polarisering blir større. Ateistene vil være et alternativ for den som ønsker en rasjonell tilnærming til verden.

Omskjæring, igjen

Vi har sendt følgende til SV og Venstre

 
Historien bak et påskestunt

Hva skal et nakent kors brukes til?

Fra Fritanke.no

Til Stortinget: Skam dere! La barnas kjønnsorgan være i fred!

Her er syv grunner til ikke å maltraktere underlivet til barn