Men tøyset med ønsker de IKKE å bli

Bare tøys, men ikke med Allah eller Mohammed!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.11.2009 kl 23:31

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

"Hedningesamfunnet vil ta humor i bruk mot islam.

[...]

– Man tøyser ikke med Gud, og heller ikke med profeten Muhammed. Men en som derimot vil tøyse med meg eller andre muslimer, har vi ikke noen problemer med. Vi har nemlig lange tradisjoner for å bruke humor. Humor er i seg selv ikke noe negativt, men det kommer an på hensikten og måten det blir tøyset på, sier Ghozlan."

Det er dagenmagazinet.no som bringer dette her.

Så, her det nok rom for litt action, ja!

(Forøvrig er det som står i ingressen i denne saken sjølsagt FULLSTENDIG feil! DnH kommer NATURLIGVIS å harselere med Allah'er og Muhammeder over en lav sko!)

Nøkkelord

Siste nytt i Fra DnH

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...