Fant griseører på muslimsk barnegrav

– Jeg ble rasende, sier mor til Østlandets blad.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.05.2011 kl 23:20

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Christine Sjurseth og Fahad Awda mistet sin ufødte sønn, Noel, 8. mars.

Han ble gravlagt på den muslimske delen av kirkegården i Ski, ifølge oblad.no

Mandag morgen besøkte moren graven og fant til sin store forskrekkelse fire tørkede griseører på graven til sin sønn.

Graven var dekorert med bamser, blomster og tegninger fra brødrene.

– Jeg ble rasende. Dette er tydelig en barnegrav, og jeg trodde ingen kunne være så ondskapsfulle, sier Christine Sjurseth til oblad.no.

Det har også blitt lagt griseører på en nabograv, som er graven til et barn. Muslimer ser på gris som urent.

Hele saken kan leses her.

Den første tanken som faller oss inn er det samme som vi sier til barn: "Det er ikke noe å bry seg om. Overse det, så gir de opp."

Grisen er et helt vanlig, normalt dyr, faktisk litt mer likt mennesket enn mange andre dyr. At det står i bakstreverske bøker at den er "uren", får vel nærmest bli deres eget problem.
Forøvrig tror vi vel helst at det er unger, eller ungdommer (russ) som står bak. En idiotisk handling, javel, men ingenting å lage sånn oppstyr over. Get a life!

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

AnnonseAnnonse