Brenne Bibler og Koraner?

En eller annen form for protest, sympati og demonstrasjon er gjerne på sin plass. Om eventuelt noe mindre voldsomt enn bokbrenning.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.04.2010 kl 00:26

Fra NTB:

Drapstrues etter å ha brent Koranen

På en internettside oppfordres det til drap på to kurdere bosatt i Norge som i en protestaksjon tente på Koranen.

Drapstruslene framkommer som lydopptak på nettstedet PalTalk. De to mennene, som er 34 og 46 år gamle, hevder overfor Dagbladet at det er mulla Krekar som har spilt inn truslene og at de kommer til å politianmelde ham.

Dagbladet har fått lydopptakene oversatt av flere uavhengige tolker. Minst ett av dem er spilt inn av en person med profilnavnet N. Krekar.

Krekars advokat Brynjar Meling ønsker ikke å kommentere saken før forholdet er politianmeldt.

De to norsk-kurderne skal ha filmet protestaksjonen hvor de satte fyr på deler av muslimenes hellige bok.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse