Brenne Bibler og Koraner?

En eller annen form for protest, sympati og demonstrasjon er gjerne på sin plass. Om eventuelt noe mindre voldsomt enn bokbrenning.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.04.2010 kl 00:26

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Fra NTB:

Drapstrues etter å ha brent Koranen

På en internettside oppfordres det til drap på to kurdere bosatt i Norge som i en protestaksjon tente på Koranen.

Drapstruslene framkommer som lydopptak på nettstedet PalTalk. De to mennene, som er 34 og 46 år gamle, hevder overfor Dagbladet at det er mulla Krekar som har spilt inn truslene og at de kommer til å politianmelde ham.

Dagbladet har fått lydopptakene oversatt av flere uavhengige tolker. Minst ett av dem er spilt inn av en person med profilnavnet N. Krekar.

Krekars advokat Brynjar Meling ønsker ikke å kommentere saken før forholdet er politianmeldt.

De to norsk-kurderne skal ha filmet protestaksjonen hvor de satte fyr på deler av muslimenes hellige bok.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Ny bok fra Ronnie Johanson

Levi Fragell har omtalt Ronnie Johanson som "landets mest kunnskapsrike religionskritiker", og endelig kan vi få ta del i mer kunnskap fra den kanten, perfekt timing til påska!

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.