Bokbrenning og drap

Kaos, både i Afghanistan og i Norge.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.04.2011 kl 21:29

Idiotene i en liten kristen sekt i USA valgte å gjennomføre en koranbrenning. "Idioter" fordi det er dårlig humanistisk ånd å brenne bøker. (Det gir forøvrig litt mening: kristendom er ikke humanisme. Herved offentlig bevist.)
Langt større idioter i Afghanistan biter på kroken, og lager så mye spetakkel at uskyldige blir drept.

Gang på gang klarer religioter å bevise hvorfor religion er en uting og hvorfor offentlig religion burde avskaffes, helst i går.
"Nei" til bokbrenning, men "NEI" til drap som følge av bokbrenninga.

Siste nytt i Islam

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Årsmøte med åpent møte i forkant

12.november på Litteraturhuset.

Segregering og tildekking

Det er åpenbart blitt et problem at unge menn fra muslimske land samles og omringer jenter, for så å tafse på dem. Det er blitt et såpass stort problem at enkelte festivaler ønsker å lage egne soner for kvinner, slik at de kan føle seg trygge. Tyske myndigheter har spekulert på det samme; å lage egn...

AnnonseAnnonse