Bokbrenning og drap

Kaos, både i Afghanistan og i Norge.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.04.2011 kl 21:29

Ateistene
Hedningsamfunnet

Idiotene i en liten kristen sekt i USA valgte å gjennomføre en koranbrenning. "Idioter" fordi det er dårlig humanistisk ånd å brenne bøker. (Det gir forøvrig litt mening: kristendom er ikke humanisme. Herved offentlig bevist.)
Langt større idioter i Afghanistan biter på kroken, og lager så mye spetakkel at uskyldige blir drept.

Gang på gang klarer religioter å bevise hvorfor religion er en uting og hvorfor offentlig religion burde avskaffes, helst i går.
"Nei" til bokbrenning, men "NEI" til drap som følge av bokbrenninga.

Siste nytt i Islam

Samar fra Syria - norsk ateist

"Jeg synes det er synd at folk holder seg til religion, vil at de skal oppdage hvor mye vondt religion skaper – ikke minst drap og undertrykkelse."

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.