Vil ikke ha nissekort

Vil ikke ha nissekort

FOTO: Aune Forlag

Gammeldagse fjøsnisse-motiver er det hotteste på julekortfronten i år. Men sørlendinger og vestlendinger vil helst ikke se en eneste nisse.

Nå er årets julekort nettopp trykket og er snart på vei til butikkene. Det er det gamle som gjelder når vi skal velge hvilke julekort vi sender, og i år er moten mer nostalgisk enn noen gang.

Gamle fjøsnisser er altså det store i det meste av landet, men det gjelder ikke over alt. Sørlendinger og vestlendinger vil nemlig helst ha kristne motiv på kortene.

Ja, for som vi vet, er det stor forskjell på tro og overtro, spesielt på Sør- og Vestlandet...

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

 
Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

AnnonseAnnonse