Vil ha multireligiøst fredssenter på Stiklestad

Nidaros-biskop Tor Singsaas er enig med den tidligere Oslo-biskopens forslag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.07.2011 kl 16:29

– Dette handler selvsagt ikke om å komme fram til en felles «ny religion», men å finne ut hvordan vi skal leve sammen i samfunnet, sier biskop Tor Singsaas.

Etter at tidligere Oslo-biskop Gunnar Stålsett gikk ut med ønsket om et multireligiøst fredssenter på Stiklestad, har ikke reaksjonene latt vente på seg. Spesielt DagenMagazinets redaktør, Vebjørn Selbekk, gikk mandag hardt ut både mot Stiklestad som arena, og generelt mot en dialog mellom religionene.

Dette
skal bli spennende å følge framover...

Siste nytt i Hjemme

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

 
Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

AnnonseAnnonse