Snåsamannen tror på Rosenborg

 

– Det har gått litt dårlig med Rosenborg i det siste, men jeg tror de vinner serien, sier Joralf Gjerstad til NRK.no.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.09.2010 kl 14:11

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Med bare fem runder igjen av eliteserien, og med Vålerenga hakk i hæl på tabellen, er det nok godt for serieleder Rosenborg å høre at Snåsamannen har troen på laget.

Ja, for han har jo så til de grader bevist sin evner - spesielt hva angår fotball - tidligere...

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...