– Sjokkert over «Farmen»-Andreas' uttalelser

 

Farmen-Andreas er for dum til at vi gidder ta ham seriøst; han bare skader de kristnes sak, så han må for Guds skyld (pun inteded!) bare få holde på! (Men han skal ha kred for å ta trua si på alvor; en fundamentalistisk kristen er i mine øyne mer tro mot læra si enn disse liberale menykristne som prøver gjøra trua spiselig for dagens samfunn, men det er en diskusjon av et annet merke.)

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Én sak vil vi imidlertid gjerne påpeke når det gjelder forestillingene til denne forhistoriske figuren, nemlig Akhtar Chaudrys treffende poeng: "– Hvorfor reagerer ikke kristen-Norge? Hva hadde skjedd hvis en muslim sa dette?"

Vi tenkte det samme. Hvis en muslim sier noe upassende, syns "alle" at muslimer må ta avstand fra vedkommende.
Men når en kristen tulling kommer med vanvittige uttalelser er det INGEN som oppfatter vedkommende som representativ.
Hvorfor er det sånn?

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...