– Sjokkert over «Farmen»-Andreas' uttalelser

– Sjokkert over «Farmen»-Andreas' uttalelser

 

Farmen-Andreas er for dum til at vi gidder ta ham seriøst; han bare skader de kristnes sak, så han må for Guds skyld (pun inteded!) bare få holde på! (Men han skal ha kred for å ta trua si på alvor; en fundamentalistisk kristen er i mine øyne mer tro mot læra si enn disse liberale menykristne som prøver gjøra trua spiselig for dagens samfunn, men det er en diskusjon av et annet merke.)

Én sak vil vi imidlertid gjerne påpeke når det gjelder forestillingene til denne forhistoriske figuren, nemlig Akhtar Chaudrys treffende poeng: "– Hvorfor reagerer ikke kristen-Norge? Hva hadde skjedd hvis en muslim sa dette?"

Vi tenkte det samme. Hvis en muslim sier noe upassende, syns "alle" at muslimer må ta avstand fra vedkommende.
Men når en kristen tulling kommer med vanvittige uttalelser er det INGEN som oppfatter vedkommende som representativ.
Hvorfor er det sånn?

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse