Profetier i vinden

En rekke kristne personer påberoper seg sterke budskap fra Gud om Norge. Hva sier de og hvem er de?

Vårt Land setter søkelyset på den moderne profetbevegelse innen karismatiske kristne miljøer. I papiravisen onsdag 7.oktober kan du lese om de profesjonelle profetene som har dukket opp i kjølvannet av de omstridte Kansasprofetene. Flere av dem har nylig vært på besøk i Norge, og profetert på konferanser og møter i norske organisasjoner og menigheter.

Vl bringer deg her listen over hva profetene har sagt, hvem profetene er, og hva som er deres link inn til Kansasmiljøet.

Nå er saken ikke spesielt interessant for hedninger. Disse [sensurert vekk, for sikkerhets skyld] må jo få bable hva de vil. Vi vil bare benytte anledningen til å minne om et par bibelsteder, 5. Mos 18: 20-22 og Sakarja 13:3, som begge krever dødsstraff for falske profeter.

At de tør...

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse