Profetier i vinden

En rekke kristne personer påberoper seg sterke budskap fra Gud om Norge. Hva sier de og hvem er de?

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Vårt Land setter søkelyset på den moderne profetbevegelse innen karismatiske kristne miljøer. I papiravisen onsdag 7.oktober kan du lese om de profesjonelle profetene som har dukket opp i kjølvannet av de omstridte Kansasprofetene. Flere av dem har nylig vært på besøk i Norge, og profetert på konferanser og møter i norske organisasjoner og menigheter.

Vl bringer deg her listen over hva profetene har sagt, hvem profetene er, og hva som er deres link inn til Kansasmiljøet.

Nå er saken ikke spesielt interessant for hedninger. Disse [sensurert vekk, for sikkerhets skyld] må jo få bable hva de vil. Vi vil bare benytte anledningen til å minne om et par bibelsteder, 5. Mos 18: 20-22 og Sakarja 13:3, som begge krever dødsstraff for falske profeter.

At de tør...

Siste nytt i Hjemme

Ny bok fra Ronnie Johanson

Levi Fragell har omtalt Ronnie Johanson som "landets mest kunnskapsrike religionskritiker", og endelig kan vi få ta del i mer kunnskap fra den kanten, perfekt timing til påska!

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.