-Prinsesse Märtha har kontakt med satans engler og demoner

Predikant fyrer løs mot prinsessen.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Wiggo Tangstad reiser rundt som predikant – og underviser menigher om at endetiden er nær.

Ett av endetidstegnene han trekker fram er engledyrkelse.

Her er hele saken, med video av denne sinnsforvirra pedikanten.

Beklager, Tangstad, sjøl om vi er dryppende enig at Märthas verdenssyn er helt på trynet, så er det ingenting som tyder på at det er mer forstyrra enn ditt eget.
Men, jo mer dere langer ut mot hverandre, jo djupere ned i myra havner dere alle sammen, så for all del, bare fortsett...!

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...