Valgoppsummering fra et hedensk ståsted

Vår innfallsvinkel er den ateistiske, så vi myser litt på tallene med ateistbriller.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

http://www.vl.no/valg/article4585825.ece

Man kunne på forhånd, om man leste DagenMagazinet og NorgeIDAG seriøst nok, tro at kristennorge mobiliserte all fornuftig og vettug politikk på sjøen, og var i ferd med å kuppe hele landet.
Men, det var bare tøys. Much ado for nothing, som det heter på norsk light.

Herr pastor Torp har fått godt under 5000 stemmer.
Diverse rabiate konstellasjoner som Abortmotstanderne og de bruneste innvandringsmotstanderne har under 200 stemmer.

KrF lider under at gamle krf-damer dør, og ungdommene stemmer ikke KrF, så det er i ferd med lide samme skjebne som Venstre.
Høybråten er "ikke sint, bare veldig, veldig skuffet". Jaha? Hva skulle han være sint for?? At folk ikke stemmer på ham?

Men Finn Jarle Sæle fornekter seg ikke. Det verste er at vi aldri slutter å ra oss overraske over denne rablende rabiate sannhetsforvrideren!

http://idag.no/ledere-oppslag.php3?ID=16629
(Sjekk spesielt avslutningen!)

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...